• Follow us

So Weekly | June 2, 2020

a Mayan perspective on current times

Waarom deze periode zo helend voor ons is. Steeds meer worden wie je in wezen bent!

We zitten in een bijzondere periode die bol staat van transformatie.
Niet alleen wat je ziet gebeuren in de wereld om je heen, maar ook daadwerkelijk gaat de trilling van de aarde, de Schumannresonantie, omhoog. Er is veel zonne-activiteit in de vorm van zonnewinden en zonnevlammen die verhoogde elektromagnetische deeltjes in de lucht geeft en die ook invloed hebben op je fysieke lichaam.Deze zonne-activiteit kan zorgen voor tornado’s, vulkaanuitbarstingen en aardbevingen. En zo kan het ook in je lichaam voelen; alsof alles letterlijk even losgeschud wordt, een soort reset. Oude trauma’s die we in ons lichaam hebben opgeslagen worden los getrild, onze cellen worden schoongemaakt, zodat we ruimte maken voor hoge energie die ons helpt steeds meer bewust te worden.

En het los trillen van die oude trauma’s en karma brengt allerlei emoties en lichamelijke ongemakken met zich mee; hoofdpijn, extreme schouderpijn, vermoeidheid, verdriet, woede, hartkloppingen, branderige voeten, enorm veel gapen (echt vanuit je tenen), ‘restless legs, opgeblazen gevoel en dan opeens heel veel plassen alsof alles los stroomt wat zo vast zat en duizeligheid.

Misschien herken je het of denk je nu bij het lezen; oh is dat wat ik steeds voel.
Uiteindelijk is dat fysieke ongemak een wonderschoon proces. Het heeft namelijk als doel om steeds meer en meer je lichaam te schonen van ballast die niet meer bij jou hoort en je bewustzijn te verhogen zodat je gaat ervaren welke ongekende mogelijkheden je hebt.

Steeds meer te gaan voelen wie je in wezen bent en de lagen die je om je hart hebt gelegd om de pijn of het verdriet niet meer te voelen af te pellen. Het is nu de tijd om bij jezelf naar binnen te gaan en je verleden aan te kijken. Om het kind in jou te ontmoeten die is gaan overleven. Je bewust te worden waarom dit gebeurde en het innerlijke kind dat gaan geven wat het toen nodig had. En zo los te komen van de afhankelijkheid om erkent te worden door de ander, daarmee verlies je namelijk je kracht. Ga jezelf bestaansrecht geven! Door alles af te pellen wat je ter bescherming om je hart hebt heen gebouwd en geef zo lucht aan je hart. Dan kun je namelijk de roep van je hart horen, voelen wat van jou is, waar jij gelukkig van wordt. Voelen wat jij wilt en waar je hart een sprongetje van maakt. 

 En jezelf toestaan om weer te gaan leven vanuit het onbevangen, speelse kind die de magie van het leven ervaart. Wat je ook hebt meegemaakt in je leven, hoe zwaar het ook was, het onbevangen speelse kind zit er ook nog steeds. Het kind in jou die vol levensvreugde naar de aarde kwam en zin had in een nieuw avontuur.

Precies dat wat we nu nodig hebben om de wereld naar een hoger plan te brengen met elkaar; mensen die op avontuur gaan. Mensen die van de gebaande paden gaan, het anders gaan doen. Je niet langer laten weerhouden door de overtuigingen of behoeften van de ander of met alle winden meewaaien, maar je eigen verlangen gaan volgen. Je bent tot zoveel in staat, ga je talenten en kwaliteiten volledig inzetten en volg je hart: het wijst je de weg.

De uitdaging van nu is om loyaal aan jezelf te blijven en je eigen waarheid te spreken en leven. Om de oordelen die je over jezelf en de ander hebt los te laten en steeds te voelen dat we allemaal doen wat in ons vermogen ligt om te groeien, te ontwikkelen. Als je met open vizier kunt luisteren, zowel naar je eigen wijsheid als die van de ander, kunnen er mooie nieuwe initiatieven ontstaan.

Misschien kom jij wel met een idee waar de ander nog nooit aan gedacht heeft of deelt de ander een mogelijkheid met jou die jij nog niet gezien hebt.

Sta open, houd je hart open en zie zowel bij jezelf als de ander het licht en voel de liefde.
Zo ga je ervaren dat juist die verschillen er zijn om elkaar te inspireren, van elkaar te leren, nieuwe wegen te ontdekken. Om de wereld met elkaar mooier te maken, de duisternis te verdrijven met ons licht.

Keer regelmatig je binnenwereld in, om verbinding te houden met je eigen wijsheid.
Neem het kind bij de arm dat te horen kreeg dat het stil moest zijn, het niet wist, werd uitgelachen om wat het zei en geef het weer een stem. Laat het vertellen waar het in gelooft.

Verinnerlijk dat in jezelf wat er gehoord wil worden, maak het je eerst helemaal eigen en kom er dan mee naar buiten. Vanuit je kracht, vanuit je innerlijke weten dat je het zo gaat doen. En laat je niet meer van de wijs brengen door gedachten, overtuigingen of anderen.

Door met elkaar te leren vanuit hart en ziel te spreken, brengen we licht en liefde in de wereld en als we beiden vanuit ons hart met elkaar verbonden zijn, is het altijd goed.
Dan kunnen we elkaar ook echt horen en brengen we het paradijs op aarde!

Laat je hart jubelen!
Desirée

Over Desirée Botterman
Ik begeleid mensen om weer in hun eigen kracht te komen en te leven wie ze in wezen zijn. 
Via geleide visualisaties krijg je verbinding met je onderbewustzijn en zie je waar je jezelf bent kwijtgeraakt. Door hier bewustzijn over te krijgen en de ervaringen uit het verleden te helen gaat je levensenergie weer stromen. Je krijgt verbinding met je hartsverlangen en kunt je zielsmissie gaan leven!In mijn begeleiding gebruik ik mijn kwaliteiten van helder voelen en weten, mijn eigen ervaringen op weg naar Zelfliefde en de kennis die ik heb opgedaan tijdens diverse opleidingen die ik volgde om als therapeut en trainer aan de slag te gaan. Ook gebruik ik graag de Tzolkinkalender van de Maya’s. De plek waarop jij geboren bent volgens deze kalender geeft je inzicht over je levensthema en missie en helpt je om jouw plek in dit leven in te nemen en je licht te laten schijnen!

More So Weekly

Load More
Fail to load posts. Try to refresh page.
So PR - Public Relations and Communication Agency - Amsterdam